top of page

KOPPELINGEN

VeiligheidsPaspoort ziet veel toegevoegde waarde in het aangaan van koppelingen met externe partijen. Door het automatiseren van processen wordt veel efficiency bereikt, aangezien een (eind)gebruiker maar op één plaats gegevens hoeft in te voeren.

Andere koppelingen gewenst? Uiteraard denken we daar graag in mee!

SSO (SINGLE SIGN ON)

Door middel van de Single Sign On koppeling hoeven eindgebruikers slechts eenmalig in te loggen. Gebruikers hoeven geen extra gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden.

Microsoft Azure
Okta
ADFS

FINANCIËN

Op basis van de gegevens in het VeiligheidsPaspoort systeem kunnen de gecreëerde facturen geëxporteerd worden naar boekhoudsystemen, die de vergoedingen verder verwerken en uitbetalen.

Exact

PERSONEEL EN VERGOEDINGEN

De koppeling aangaande de modules Personeel en Vergoedingen met VeiligheidsPaspoort draait erom dat gegevens uit het VeiligheidsPaspoort systeem onttrokken kunnen worden om tijdsregistratie, personeelsplanning en vergoedingen te kunnen afhandelen.

AFAS
ADP
Raet
Personeelsroosters
Active Living
KLM Health Services

COMPETENTIEMANAGEMENT

Middelen en middeltypes kunnen meegegeven worden in een oefening of opleiding binnen Competentiemanagement. Vervolgens kan een reservering van een lokaal of een ander middel plaatsvinden. Door de koppeling met een roostersysteem wordt beschikbaarheid gecontroleerd en gereserveerd.

ULTIMO
Axxerion
Personeelsroosters

BI

Om organisatie specifieke KPI's op te kunnen bouwen en deze continu van actuele data te voorzien uit het VeiligheidsPaspoort, kan er gebruik gemaakt worden van een koppeling met BI.

PowerBI

INCIDENTEN

Via de koppelingen bij de Incidenten module worden gegevens ingelezen in het systeem om de opkomst bij een uitruk in te laden, om media te downloaden en om opkomsttypes te bepalen. Zo staan alle gegevens één op één in ons systeem en kunnen deze gebruikt worden voor verdere incident registratie en eventuele vergoedingen.

GMS-broker
Personeelsroosters

OOK BENIEUWD NAAR ONZE MODULES EN APPS?

bottom of page