top of page

HET VP-DNA

Blijvende vakbekwaamheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid

Wij streven naar gezamenlijke groei en ontwikkeling, waarbij we erkennen dat blijvende vakbekwaamheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. We hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame, sterke relaties waar vertrouwen centraal staat. Hierdoor kunnen we samen de weg naar de toekomst vormgeven en zorgen we ervoor dat VeiligheidsPaspoort altijd naadloos aansluit op de behoeften van de veiligheidsregio's, brandweerscholen en bedrijfsbrandweren.

trust (2).png

BETROUWBAAR

Wij zijn uw betrouwbare partner met strikte privacy- en data protection normen en een 100% uptime voor software-updates.

development (1).png

AMBITIEUS

Onze ambitie is om het beste administratieve systeem te bieden, voortdurend te verbeteren en een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden aan registrators en eindgebruikers.

customer-support (1).png

SERVICEGERICHT

We streven naar kwaliteit in ons systeem en onze mensen, met een toegewijde klantenservice die altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden.

help (1).png

BETROKKEN

Wij zijn actief betrokken bij uw organisatie, beginnend met goede vragen en luisteren naar uw wensen tijdens de implementatiefase, en blijven beschikbaar voor ondersteuning na implementatie.

ONS TEAM

Waar gedrevenheid begint

Het VeiligheidsPaspoort team is een gedreven team en heeft één missie: samen met de klanten het beste administratieve systeem voor vakbekwaamheid creëren. Door de grote diversiteit binnen het team zijn wij in staat vraagstukken vanuit vele verschillende invalshoeken te bekijken om zo tot de beste ontwikkelingen te komen.

IMG_5812_edited.jpg

DIMITRY ESSINK

Manager Operations & Professional Services

IMG_0991_edited_edited.jpg

Senior Business Consultant

Peter Kemper

IMG_0984_edited.jpg

JESCO DE KEIJZER

Business Consultant

IMG_6761 2_edited.jpg

DENNIS VAN DER MEULEN

Developer

IMG_0995_edited_edited.jpg

LISETTE ROETGERINK

Customer Care Coördinator

IMG_5796_edited.jpg

JURGEN HEIJINK

Developer

IMG_5820_edited.jpg

TIM VAN DEN BRINK

Manager R&D

IMG_5801_edited.jpg

ARJAN TROMOP

Developer

IMG_3699_edited.jpg

BERT KOOIJ

Developer

IMG_3657_edited.jpg

JELMER DE JONG

Customer Care Agent

IMG_5795_edited.jpg

KLAAS VAN HOUTEN

Technisch Consultant

LINK MET
MAGENTA MMT

VeiligheidsPaspoort maakt onderdeel uit van Magenta MMT B.V. Magenta MMT B.V. is opgericht in april 1995 en ontwikkelt sindsdien hoogwaardige en gebruiksvriendelijke systemen voor de algehele organisatie rondom het beheren en verbeteren van de (vak)bekwaamheid van individuele medewerkers en de organisatie als geheel. De nadruk bij onze dienstverlening ligt op het verzorgen van een totaalpakket:

Techniek + Kennis + Ondersteuning

Wij vinden dat goede software alleen tot volle bloei kan komen bij een goed en breed draagvlak binnen de organisatie. Vandaar dat onze onderneming de perfecte balans heeft gevonden qua software ontwikkelaars en consultants.

bottom of page